Partia Socialiste e Shqipërisë (10 anëtarë)

 1. Ahmet Habili
 2. Alborena Hylviu
 3. Anila Perja
 4. Aqif Peza
 5. Genciana Doraci
 6. Hysen Koci
 7. Namire Ajdini
 8. Ramazan Cara
 9. Tahir Kanapari
 10. Qemal Hoxha

 

Partia Demokratike (9 anëtarë)

 1. Diana Nallbani
 2. Hajrulla Tafa
 3. Keliana Mustafaj
 4. Lindita Teliti
 5. Miraxh Shkodra
 6. Përparim Çaça
 7. Ramazan Okshtuni
 8. Redina Arkaxhiu
 9. Xhevat Hylviu

 

Lëvizja Socialiste për Integrim (5 anëtarë)

 1. Betim Lusha
 2. Dhurata Sheme
 3. Besmira Qerosi
 4. Rovena Xeka
 5. Vullnet Kola

 

Partia Republikane (2 anëtarë)

 1. Denis Mulla-Aliu
 2. Mehmet Reci

 

Fryma e Re Demokratike (1 anëtar)

 1. Fatbardh Belba

 

Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë (1 anëtar)

 1. Tonin Tefa

 

Partia Demokristiane e Shqipërisë (1 anëtar)

 1. Rexhep Bodlli

 

Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet (1 anëtar)

 1. Sulejman Rustemi

 

Partia G99

 1. Artan Lilamani